Programació

dimarts, 29 de setembre

10:30 * La máquina y yo

La màquina i jo ens explica en clau gestual la curiosa relació d'una màquina extravagant i una persona senzilla, una persona que crea i una màquina que transforma, una persona detallista i una màquina que mira en gran, qui o què ens sorprendrà més?

Un espectacle de circ vintage que ens transporta al món creatiu del personatge i que reflecteix la recerca a través dels objectes realitzada al llarg de 4 anys. Un solo de circ teatre gestual on l'escenografia és mòbil i juga un paper protagonista, sent part viva i activa de l'espectacle.

Actuació per a tots els públics.

Idioma gestual.

Durada: 45 min

15:15 * La máquina y yo

La màquina i jo ens explica en clau gestual la curiosa relació d'una màquina extravagant i una persona senzilla, una persona que crea i una màquina que transforma, una persona detallista i una màquina que mira en gran, qui o què ens sorprendrà més?

Un espectacle de circ vintage que ens transporta al món creatiu del personatge i que reflecteix la recerca a través dels objectes realitzada al llarg de 4 anys. Un solo de circ teatre gestual on l'escenografia és mòbil i juga un paper protagonista, sent part viva i activa de l'espectacle.

Actuació per a tots els públics.

Idioma gestual.

Durada: 45 min

divendres, 2 de octubre

17:30 * Absurd

Dos personatges, una pista de circ, bicis, crispetes, vestuaris, patins, escombres...

Un espectacle de circ amb molt d’humor.

Circ esbojarrat i humor absurd, pensat i elaborat perquè gaudeixin tant els petits com els grans.

 

Després de l’èxit de “Ni cap ni peus”, que ha voltat per nombroses poblacions, fires i festivals, Circ Vermut presenta “Absurd”, la seva segona creació amb una gran varietat de tècniques de circ, ritme de carrer i molt d’humor. La bicicleta acrobàtica, la roda cyr amb patins i el rul·lo d’equilibri, són algunes de les tècniques que conformen el show i que faran les delícies de petits i grans. L’humor absurd, que ja és el segell de Circ Vermut, segueix tenint un gran protagonisme en l’espectacle combinant moments impressionants (amb un alt nivell de tècnica de circ), personatges estrafolaris i escenes desastroses de caos que faran que la riallada estigui assegurada!

 

 

dissabte, 3 de octubre

17:00 * La Bella Tour

Quan el circ estava en plena expansió i el públic aclamava les habilitats dels acròbates i el coratge dels domadors nit rere nit, els pallassos eren l'ànima de l'espectacle fent riure tant a nens com adults.

Ara ja no queden malabaristes, ni acròbates, ni màgia, ni mossos de pista. Només aquests dos pallassos i la seva herència circense dins d'una caixa. Dia rere dia poble rere poble, intenten, amb esforç, mantenir la tradició familiar. A vegades amb èxit, unes altres amb catastròfic resultat. En qualsevol cas no llançaran la tovallola fins aconseguir el seu propòsit: la riallada del públic!

 

18:15 * Ven

Arran de terra hi ha un cercle, una fita discreta entre el públic i les dues persones que es troben a l'interior. Un espai de tensió, d'atenció, que s'estira i s'estreny; com una respiració animada pel compromís i la complicitat entre els dos artistes. Un escenari simple que cobra vida a través de la intensitat de les presències, l'impuls dels cossos i l'escolta de l'altre. Veure amb les oïdes, amb l'instint, amb els cinc sentits. El gest transporta, i s'alimenta d'una tècnica dominada, on els equilibris, els malabars, el màstil xinès i la dansa dialoguen en una totalitat poètica. 

“Ven” està destinat a la part d'humanitat que conservem, a aquest sentiment de confiança que ens construeix i ens eleva.

diumenge, 4 de octubre

18:15 * Sobre rodes

La música comença. Les rodes de la bicicleta s’eleven del terra, cap al cel. Amb elles totes les mirades, petites i grans, de tots els colors, que compartiran durant 40 minuts la il·lusió d’un món al revés, la rialla i la tensió, la màgia del circ. Una bicicleta artística, ballarina, portora de piruetes i acrobàcies, i un artista, portor de somriures arreu del món. Tot serà possible: poseu-vos còmodes, gaudiu de l’espectacle, i prepareu-vos per formar-ne part.

Amb una combinació de tècnica i humor, l’artista extreu la poesia d’un objecte quotidià com és la bicicleta. Al cautxú de les rodes i a la pell de l’acròbata s’hi palpen els centenars de carrers, places i escenaris que des de l’estiu del 2013 han escrit històries impossibles a les ciutats del Canadà, d’Europa i del món, tot cercant i escrivint el llenguatge universal que és la il·lusió del circ

divendres, 9 de octubre

18:15 * Contigo me voy

Dos éssers intentant compartir els seus universos.
L'encreuament de dues vides, intentant fer una,
el fluid, l'incòmode, la repetició, l'inassolible.
Desitjos bloquejats buscant sorgir i enfrontar-se a l'esperat.
Acompanyats en solitud.
Diferents i junts.

dissabte, 10 de octubre

17:45 * El rei de les acrobàcies

"Guga, el rey de la acrobacia", presenta conjuntament amb la seva partenaire Silvia un número d'alt nivell amb tècnica, comicitat i creativitat.

Després de passar pels millors escenaris de el món, aquest gairebé decadent artista, no es troba en el seu millor moment i una caiguda després d'una altra crea una gran confusió. Però l'elegància i el carisma d'aquests artistes també provoquen rialles i aplaudiments entre el públic.

diumenge, 11 de octubre

17:00 * Ohlimpiadas!

Dos dones de la neteja avorrides de la seva rutina diària, entren en un món de somni on la seva jornada laboral és retransmesa com si d'una competició olímpica es tractés.
Un món absurd narrat a través de la veu en off de la Júlia Luna, coneguda comentarista dels mundials de natació i els Jocs Olímpics de TVE.

Aquestes situacions cobren vida gràcies a la combinació de tècniques com la dansa i l'acrobàcia i, per descomptat una bona dosis d'HUMOR que dóna suport a aquest
món de disbarats. 

18:15 * Pelat

Moviment, poesia i equilibri.

Pelat és una proposta que esborra les fronteres entre la dansa, el circ, el teatre i la performance; entre públic i espectacle. Una revisió natural de tècniques artesanals i records propis. Una mostra canviant i única com a resultat de la interacció amb l’espectador.
Pelat traça un pla previ, i de manera particular recuperar les mirades de les feines fetes a mà i sense mitjans tecnològics. Un diàleg entre l’home i l’objecte que a partir d’un gest deixa espai a l’imaginari per compartir experiències i responsabilitats, en un ritual efímer.

Pelat ha rebut el suport de Fira Tarrega, El Graner centre de creació del cos i el moviment, Cronopis Espai de circ a Mataró, festival SISMÒGRAF d’Olot, festival TNT Terrassa, Trayectos danza Zaragoza, l’Animal a l’esquena a Celrà, i Mika projects.

  • Premi Aplaudiment del públic dels premis SEBASTIÀ GASCH, Barcelona 2014
  • Miramiko al millor espectacle del festival MIRAMIRO, Bèlgica 2014
  • Millor espectacle de carrer ZIRKOLIKA 2013